Welkom op de website van muziekvereniging Wilhelmina Spankeren.

Vanwege de Lock down repeteren we in elk geval niet tot en met 3 februari 2021. We hopen dat het daarna weer mogelijk is om samen muziek te kunnen maken. 

Voor meer informatie over onze vereniging en de mogelijkheden om een instrument te komen of leren spelen kijk rustig verder op onze website.

In Memoriam

Ons bereikte het droevige bericht dat ons Erelid en voormalig 2e voorzitter Joop Buter donderdag 14 januari is overleden. We wensen de familie Buter heel veel sterkte met het verlies van hun (schoon)vader en opa. Joop was een muzikant en verenigingsmens pur sang en sinds 1969 lid van onze vereniging. Samen met Karel Eskes en de gebroeders Wassink was hij een van de steunpilaren van Wilhelmina. Alles kon en niets was te gek, op Joop en Beppie kon je altijd rekenen.

Voorbeelden hiervan zijn: majorette coach, commissie Onrust, de Wilhelmientjes en de spontane workshop tijdens ons 100-jarig bestaan. We zullen onze mister Wilhelmina niet gauw vergeten. In Joop verliezen we een sociaal mens, begenadigd pianist en ambachtelijke drukker/letterzetter.
Aan iedereen veel sterkte met het verlies van Joop.  

Namens het bestuur.

Hierbij de link naar sponsorklik internetsite gekoppeld aan Wilhelmina Spankeren. Sponsorkliks