Welkom op de website van Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren

De zomervakantie zit er weer op. Een zomer vol zonnestralen, die ons hernieuwde energie hebben gegeven om weer gezellig met elkaar aan de slag te gaan en muziek te maken. Voor het najaar staan er weer leuke activiteiten op het programma, zoals een uitwisselingsconcert in Dordrecht. Kijk voor de data in de agenda.

Wij doen mee met de Rabo Clubsupport. Doe jij ook mee? Dat is goed voor onze vereniging en voor de samenleving. Als Rabo-lid kun je stemmen op muziekvereniging Wilhelmina Spankeren vanaf 5 t/m 27 september 2022. Ons doel is het organiseren van een jeugdfestival om de jeugd erbij te blijven betrekken. Stem ook! BEDANKT!!

Voor het fanfareorkest zijn we op zoek naar een nieuwe dirigent. Hiervoor zitten we in de selectieperiode. Een leuke en spannende periode. Zodra er meer bekend is dan zullen we dit laten weten.

Voor meer informatie over onze gezellige vereniging en de mogelijkheden om een instrument te komen of leren spelen kijk rustig verder op onze website.

We zijn nog op zoek naar bugel spelers, hoornisten en slagwerkers. Spreekt dit je aan, kom gerust een kijkje nemen op de woensdagavond vanaf 19.30 uur. Tot gauw?!

Hierbij de link naar de internetsite Sponsorkliks gekoppeld aan Wilhelmina Spankeren.